Laat een borrel organiseren in Amsterdam met luxe borrelhapjes. Uitermate geschikt voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Hierzit je goed voor verschillende mogelijkheden van borrelhapjes en borrelplanken om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen bezorgen. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelplanken bezorgservice?

Via onze website regel je snel een complete borrel of borrelplank om te laten bezorgen in Amsterdam. Wil jij graag een borrelplank of catering op maat? Stuur ons dan een e-mail via contact@foodandwood.nl. We maken graag een mooie borrelplank of catering op maat.

Cateraar en webshop in borrelen en borrelplanken in Amsterdam

Door onze ervaring en kennis kunnen we zowel in de vorm van catering complete borrels verzorgen in Amsterdam alsook borrelboxen per koerier leveren. Laat een volledig opgemaakte borrelplank in Amsterdam bezorgen of doe dit zelf met een complete borrelbox.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelplanken verzorgen als cateraar? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Borrel aan huis in Amsterdam

Ben jij ook vaker een avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te eten of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Dat is lekker genieten met de mensen om je heen van diverse lekkere luxe hapjes. Organiseer dus samen die fijne avond thuis, bestel en laat de borrelplank(en) bezorgen in Amsterdam. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Amsterdam

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondlang borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweetjes bijvoorbeeld.