Geen zin om te koken? Laat een borrel organiseren in Amsterdam Zuid. De oplossing voor een gezellige avond thuis of date met vrienden of familie. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct kunt eten. Kies jij voor onze gekoelde borrelbox met levering aan huis of onze kant-en-klare borrelplanken bezorgservice?

Bestel nu een borrelplank of laat geweldige borrel organiseren in Amsterdam Zuid. Plaats je bestelling via onze website en laat een borrelplank bezorgen in Amsterdam Zuid. Wil jij een bestelling vol gevarieerde hapjes op maat? Mail dan gerust door te maken naar contact@foodandwood.nl. We maken graag iets moois (en lekkers) voor jou op maat.

Cateraar en leverancier in borrelen en borrelplanken in Amsterdam Zuid

Borrelboxen en borrelplanken bezorgen in Amsterdam Zuid alsook de complete catering op locatie zijn bij ons allemaal mogelijk. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox aan de slag te gaan, of om een complete kant-en-klare borrelplank in Amsterdam Zuid te laten bezorgen.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelhapjes verzorgen als cateraar? Dan pakken we dit graag voor je op. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Gezellig samen borrelen in Amsterdam Zuid

Ben jij ook vaker ‘s avonds thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Dat is lekker genieten met de mensen om je heen van verschillende fijne hapjes. Plan dus die knusse avond of middag, bestel direct en laat de borrelplank brengen in Amsterdam Zuid. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Amsterdam Zuid

Onze borrelplanken zijn goed voor een avond lang lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker te serveren of juist nog later op de dag om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.