Wil je weinig tijd kwijt zijn aan een uitgebreide borrelplank? Laat een complete borrel met borrelplanken organiseren in Amsterdam Oost. Lekker makkelijk voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Wij bieden luxe borrelboxen die gekoeld aan huis geleverd worden én op maat gemaakte borrelplanken die je na bezorging direct zo op tafel kunt zetten. Kies jij voor de gekoelde borrelplank of een al compleet gestylde borrelplank?

Een borrel organiseren of borrelplank bezorgen in Amsterdam Oost kun je direct regelen via onze website. Wil jij een bestelling vol hapjes op maat? Neem dan gerust per mail (contact@foodandwood.nl) contact met ons op. We verzorgen graag borrelplanken op maat indien gewenst.

Cateraar en webshop in borrelen en borrelplanken in Amsterdam Oost

Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we zowel complete borrels organiseren in Amsterdam Oost maar ook een borrelplank bezorgen in Amsterdam Oost. In de vorm van catering alsook als luxe gekoelde box. Jij kunt kiezen of je zelf nog aan de slag gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in Amsterdam Oost laat afleveren.

Zoek jij een cateraar voor een bijzonder buffet of één of meerdere borrelplateaus? Dan pakken we dit graag voor je op. Geef je wens of voorkeur aan en we gaan kijken wat mogelijk is.

Lekker borrelen in Amsterdam Oost

Borrel jij ook steeds vaker gezellig samenthuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Dat is pas optimaal thuis genieten van verrukkelijk eten met vrienden of familie. Laat borrelplanken bezorgen in Amsterdam Oost voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Amsterdam Oost

Onze borrelplanken zijn veelzijdig in te zetten voor bij de borrel, maar ook als vervanger van het eten. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal personen.