Feestje? Ga lekker borrelen in Amsterdam Centrum! Lekker makkelijk voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Bij Food and Wood kun je kiezen uit kant-en-klare opgemaakte borrelplanken inclusief levering en gekoelde borrelboxen die je zelf serveert. Kies jij voor een kant-en-klare borrelplank of ga je liever zelf nog aan de slag met een luxe borrelbox?

Via onze website regel je snel een complete borrel of borrelplank om te laten bezorgen in Amsterdam Centrum. Wil jij een bestelling vol luxe hapjes op maat? Neem dan gerust per mail (contact@foodandwood.nl) contact met ons op. We maken graag een unieke borrelplank op maat voor jou.

Cateraar en leverancier in borrelen en borrelplanken in Amsterdam Centrum

Wij bieden zowel complete borrels en doen aan borrelplanken bezorgen in Amsterdam Centrum alsmede catering op maat. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox creatief je eigen draai aan de presentatie te geven, of om een complete opgemaakte borrelplank in Amsterdam Centrum te laten bezorgen.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelhapjes verzorgen als cateraar? Dan doen we dit graag voor je. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Borrelen in eigen huis in Amsterdam Centrum

Ben jij ook vaker ‘s avonds thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Lekker genieten met vrienden of familie van heerlijke hapjes. Een borrelplank bestellen in Amsterdam Centrum is zeer geschikt voor een avondje samen, een feestje, verjaardag of ander samenkomen. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Amsterdam Centrum

Onze borrelplanken zijn veelzijdig in te zetten voor borrels, maar ook als vervanger van het eten. Schat hiervoor zelf in hoeveel (planken) je besteld voor het aantal personen.