Voor een avond thuis een lekkere borrel organiseren in Amersfoort? Heerlijk voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Bij ons vind je heerlijke weldadige borrelplanken en borrelhapjes om zelf te maken én al compleet opgemaakte borrelplanken die je direct op tafel kunt zetten. Gaat jouw voorkeur uit naar een kant-en-klare borrelplank of een verrassende luxe borrelbox om zelf je plank mee op te maken?

Bestel gelijk een borrelplank of laat geweldige borrel organiseren in Amersfoort. Plaats je bestelling via onze webshop en laat een borrelplank bezorgen in Amersfoort. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelplank komt te liggen en iets op maat aanvragen? Mail dan gerust door te maken naar contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om een mooie borrelplank op maat te laten bezorgen.

Cateraar en webshop in borrelen en borrelplanken in Amersfoort

Wij kunnen borrelplanken bezorgen in Amersfoort en andere steden in Nederland alsook catering op maat bieden waarbij we complete borrels verzorgen. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox creatief je eigen draai aan de presentatie te geven, of om een complete opgemaakte borrelplank in Amersfoort te laten bezorgen.

Zie jij ons graag jouw unieke buffet of borrelplanken verzorgen als cateraar? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. Wij proberen zo goed als mogelijk te voldoen aan eventuele persoonlijke voorkeuren en wensen.

Gezellig samen borrelen in Amersfoort

Borrel jij met vrienden ook vaker lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buiten de deur te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Dat is pas uitgebreid thuis genieten van heerlijk eten met vrienden of familie. Laat borrelplanken bezorgen in Amersfoort voor verjaardagen, feestjes en gezellige avondjes. Bestel direct! Dat is heerlijk borrelen met veel divers lekker zonder dat iemand lang in de keuken hoeft te staan!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Amersfoort

Borrel lekker de hele avond met onze uitgebreide borrelplank of serveer de luxe hapjes al vroeg in de middag als voorafje of om lekker lang mee na te borrelen.