Laat een borrel organiseren in Almere met luxe borrelhapjes. Perfect voor een gezellige avond thuis of date met vrienden of familie. Bij Food and Wood zit je goed voor verscheidene mogelijkheden van borrelhapjes en borrelplanken om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen thuisbezorgen. Kies jij voor de gekoelde borrelplank of een al compleet gestylde borrelplank?

Via onze website regel je snel een complete borrel of borrelplank om te laten bezorgen in Almere. Wil jij een bestelling vol hapjes op maat? Neem dan gerust contact op en maak je wensen kenbaar via contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om iets moois naar wens te laten maken.

Cateraar en webshop in borrelen en borrelplanken in Almere

Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we zowel complete borrels organiseren in Almere maar ook een borrelplank bezorgen in Almere. In de vorm van catering alsook als luxe gekoelde borrelbox. Jij kunt kiezen of je zelf nog aan de slag gaat om alle borrelhapjes leuk te presenteren of dat je dit door ons laat doen en de complete borrelplank in Almere laat afleveren.

Zie jij ons wel zitten als jouw cateraar voor het verzorgen van de hapjes of zelfs een compleet buffet? Dan zijn persoonlijke wensen vaak geen enkel probleem. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Borrelen in eigen huis in Almere

Ben jij ook vaker ‘s avonds thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te dineren of borrelen, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Zo heb je een veelzijdigheid aan borrelhapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Een borrelplank bestellen in Almere is zeer geschikt voor een avondje samen, een feestje, verjaardag of ander samenkomen. Dat scheelt jou gedoe in de keuken, maar je kunt wel zalig genieten van goed eten bij de borrel!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn in Almere

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondje borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweetjes bijvoorbeeld.