Wil je weinig tijd kwijt zijn aan een uitgebreide borrelplank? Laat een complete borrel met borrelplanken organiseren in in Nederland. Perfect voor thuis wat lekkers serveren aan je gasten. Bij Food and Wood kun je terecht voor diverse lekkere borrelplanken om zelf thuis een borrel te organiseren of je laat gewoon een mooie klant-en-klaar opgemaakte borrelplank leveren om direct te serveren. Kies jij voor een complete borrelplank of geheel opgemaakte borrelplank?

Op onze website vind je het assortiment. Bestel direct en laat je borrelbox bezorgen in in Nederland. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelplank komt te liggen en iets op maat aanvragen? Neem dan gerust contact op en maak je wensen kenbaar via contact@foodandwood.nl. We bezorgen graag een mooie borrelplank of catering op maat.

beterschapscadeau man maken wij mogelijk in heel Nederland

Wij bieden zowel complete borrels en doen aan borrelplanken bezorgen in in Nederland alsook catering op maat. Laat een prachtig opgemaakte borrelplank in in Nederland bezorgen of doe dit zelf met een complete borrelbox.

Wil je ons als cateraar inschakelen en/of een mooie borrelplank laten klaarmaken? Dan pakken we dit graag voor je op. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Lekker  beterschapscadeau man in Nederland

Besteed jij ook vaker een avond thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buiten de deur te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank te reserveren. Zo heb je heerlijke hapjes in huis om van te genieten met vrienden of familie. Laat dus lekker een borrelplank bezorgen in in Nederland op jullie geplande avondje of middag samen. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor beterschapscadeau man

Onze borrelplanken zijn goed voor een avond lang lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker te serveren of juist nog laat op de avond om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.