Geen zin om te koken? Laat een borrel organiseren in in Nederland. Perfect voor als je bezoek krijgt van familie of vrienden. Bij Food and Wood zit je goed voor verscheidene mogelijkheden van borrelhapjes en borrelplanken om zelf je plank op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen thuisbezorgen. Kies jij voor de gekoelde borrelplank of een compleet opgemaakte borrelplank?

Bestel gelijk een borrelplank of laat geweldige borrel organiseren in in Nederland. Plaats je bestelling via onze webshop en laat een borrelplank bezorgen in in Nederland. Wil jij graag kiezen wat er op de borrelplank komt te liggen en iets op maat aanvragen? Mail dan gerust door te maken naar contact@foodandwood.nl. We maken graag iets passends voor jou op maat.

beterschap cadeau maken wij mogelijk in heel Nederland

Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we zowel complete borrels organiseren in in Nederland maar ook een borrelplank bezorgen in in Nederland. In de vorm van catering alsook als luxe gekoelde box. Laat een volledig opgemaakte borrelplank in in Nederland bezorgen of doe dit zelf met een complete borrelbox.

Zoek jij een cateraar voor een bijzonder buffet of één of meerdere borrelplanken? Hartstikke leuk en laat ons vooral je persoonlijke wensen weten. We nemen persoonlijke wensen en/of voorkeuren zo goed als mogelijk mee.

Lekker  beterschap cadeau in Nederland

Borrel jij ook steeds vaker gezellig samenthuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toelaten om buitenshuis te eten of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelplank bestellen. Lekker genieten met vrienden of familie van heerlijke hapjes. Plan dus die gezellige avond, bestel direct en laat de borrelplank bezorgen in in Nederland. Dat is lekker genieten van goed eten, zonder zelf in de keuken te hoeven zwoegen!

Neem nu contact op en we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor beterschap cadeau

Onze borrelplanken zijn goed voor een hele middag of avondlang borrelen met meerdere gasten of om uitgebreid van te dineren met z’n tweeën bijvoorbeeld.