Bestellen en betalen

Alle prijzen op de website zijn inclusief btw. Online bestellen bij webshop Food & Wood is eenvoudig. Op de productpagina zie je de inhoud per borrelbox, de omschrijving en de prijzen. Ook is het (binnenkort) mogelijk om extra’s bij te bestellen via de productpagina. Kies je producten via de eenvoudige navigatie en met één druk op de knop zet je de producten in de winkelwagen. Daaruit kun je later gewoon nog artikelen verwijderen of er producten aan toevoegen.

Je kunt betalen via overboeking, iDeal, PayPal of ING Home’Pay; allemaal gecertificeerde betalingsproviders die jouw betalingen veilig verzorgen. Bij overmaken via je eigen bank klik je direct op ‘overschrijven per bank’, daarvoor hoef je niet bij PayPal of ING Home’Pay in te loggen.

Vragen?

Heb je betaald, maar lijkt er iets mis te zijn gegaan? Check eerst je mailbox om te zien of de betaal- en bestelbevestiging in je spambox zit. Nog steeds onduidelijkheid of een andere vraag omtrent de betaling? Neem dan contact op via support@foodandwood.nl.